1Development lansează la TNI proiectul Central

Noi, cei de la 1Development, anunțăm cu bucurie lansarea unuia dintre cele mai importante proiecte ale noastre, Central, la Târgul Național Imobiliar ce se deschide vineri,18 mai, la Palatul Parlamentului.

Central este un proiect de amploare, poziționat astfel încât să fie acoperite toate nevoile vieții de zi cu zi - ambient plăcut, accesibilitate, facilități, oportunități.  

Aflați într-o continuă căutare de idei inovatoare, avem întotdeauna grijă să îmbinăm standardele ridicate de calitate cu design-ul practic, arhitectura modernă și cele mai bune materiale, astfel încât la finalul lucrărilor să avem clădiri care să îndeplinească toate necesitățile clienților noștri.

Ca și la proiectele anterioare, Floreasca 1 și Băneasa 1, am acordat multă atenție alegerii zonei. Central oferă acces la metrou - Ștefan cel Mare, Obor - și la RATB - 1, 46, 330, 335 -, fiind situat, după cum spune și numele, în centrul Capitalei.

Parcul Circului, Circul Metropolitan București și Teatrul Metropolis se numără printre cele mai importante puncte de interes din zonă. Există însă și o mulțime de  restaurante și instituții educaționale, precum Grădinița Cambridge, Școala Gimnazială Nr. 24, Școala Gimnazială Nr. 28, Colegiul Național Cantemir Vodă, Colegiul German Goethe etc.

Știm că lucrurile bune necesită timp, astfel că data estimată a proiectului nostru este anul 2020. Știm, de asemenea, că fiecare om are nevoi și dorințe diferite, așa că îți pregătim apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, dar și studio-uri (și da, sigur că poți alege dacă vrei bucătărie închisă sau deschisă!), prețurile începând de la 60 de mii de euro.

Deși aproape de importante zone de business, precum Barbu Văcărescu, Ștefan cel Mare, Piața Victoriei, Dorobanți, Central este împrejmuit de un cartier de vile istorice, ceea ce conferă proiectului intimitate și liniște.

Vrei să afli mai multe detaliii despre acest proiect remarcabil? Intră pe site-ul nostru, https://c-entral.ro/ sau vizitează-ne la stand-ul de la Târgul Național Imobiliar TNI 18-20 mai, Palatul Parlamentului, Sala Unirii - te așteptăm!

De asemenea, dacă vrei să fii printre primii care se bucură de stilul de viață cosmopolitan pe care vrem să îl creăm pentru clienții noștri, grăbește-te să ne dai un telefon - fiindcă ți-am pregătit un cadou! Am pregătit un sistem avantajos de rate / discount pentru clienții înregistrați la târgul imobiliar. Vă așteptăm!