PANORAMA CITY participa la TNI

Panorama City reprezinta brandul diviziei imobiliare a S.C. Pan Electro S.R.L., companie cu capital integral romanesc, infiintata in anul 1992. Cu o experienta vasta in domeniul lucrarilor de constructie pentru infrastructura, a serviciilor si a tehnologiei, compania noastra isi propune sa dezvolte responsabil, sub brandul Panorama City, proiecte destinate atat pietei rezidentiale cat si celei office.

Amplasat in Sector 6, Bucureşti cu acces direct la Bd. Iuliu Maniu, la doar 12 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Preciziei, ansamblul Panorama City 1, este dezvoltat pe o suprafatã de 15000 mp,  cu un total de 400 de unitãti locative (garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere), spatii comerciale si zone verzi pentru relaxare (pe o suprafata de peste 3000 mp). Fiecare apartament beneficiaza de un loc de parcare asociat, iar la nivel de ansamblu sunt incluse inca aprox. 80 de locuri de parcare destinate vizitatorilor.

Panorama City 1 este un cartier verde care imbina arhitectura moderna cu o compartimentare eficienta, produce energie regenerabila si ofera posibilitatea de relaxare in propriul parc ce include loc de joaca pentru copii.

Caracteristici:

METROU APROAPE - 12 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Preciziei

PARC PROPRIU - Peste 2000 de metri patrati de parc verde in incinta ansamblului

FINISAJE LA ALEGERE - Finisaje calitative pentru spatiile comune si buget inclus pentru finisaje de ap.

ENERGIE VERDE - Instalatie fotovoltaica pentru  productie de energie ce aduce economie lunara

PENTRU FAMILIE - Loc de joaca pentru copii, monitorizare video, spatii comerciale si multe altele

PRET COMPETITIV - Posibilitate de achizitie cu orice tip de credit bancar in conditii flexibile

Va invitam la standul Panorama City din cadrul TNI 18-20 mai, la Palatul Parlamentului!