Lansare la TNI: GLOBAL CITY RESIDENCE –MIHAI BRAVU

Lansarea proiectului Global City Residence Mihai Bravu vine in intampinarea necesitatilor dumneavoastra cu o localizare semicentrala, proiectul fiind amplasat pe sos. Mihai Bravu, nr. 451-471, vis-a-vis de statia de metrou Mihai Bravu , la cca. 7 minute de mers pe jos de Parcul Tineretului si Delta Vacaresti. La doar o statie de metrou distanta se afla Universitatile Titu Maiorescu , Dimitrie Cantemir si Nicolae Titulescu. In zona exista centre comerciale precum LIDL si Mega Image , dar si mall-uri –Sun Plaza sau Mall Vitan . Ansamblul este compus din 3 tronsoane (blocuri) cu acelasi regim de inaltime, structurat pe cadre de beton armat, cu caramida porotherm, atat interior cat si exterior, izolat termic si fonic. .

Unitatile locative de 2, 3 sau 4 camere , structurate sub diferite compartimentari se adreseaza atat tinerilor cat si familiilor pentru un confort sporit, transformand “casa in acasa” .

Parterul si mezaninul intregului ansamblu vor avea destinatie spatiu comercial, iar locurile de parcare vor fi prevazute atat in subsolul blocului cat si suprateran.

Functionalitatea mixta a ansamblului va fi completata de  restaurante , cafenele , supermarket-uri , salon de infrumusetare , sala de fitness, bazin de inot.

Edificarea proiectului se va desfasura in etape , astfel primul bloc va cuprinde unitati de 2, 3 si 4 camere si va avea ca termen de finalizare si predare la cheie , a unitatilor locative , toamna anului 2019.  .Cea de-a 2 etapa , cuprinde edificarea celorlalte 2 blocuri , cu termen de finalizare : 2020 -2021.

Va invitam la standul Global City Residence din cadrul TNI 18-20 mai la Palatul Parlamentului, Sala Unirii.