Exotique premiază vizitatorii TNI

Exotique este conceput ca un “Inspirational Boutique”, un concept croit pe dorinţa de a oferi lucruri exclusiviste celor care iubesc frumosul.

Prezenţă unică pe piaţa românească, Exotique deţine din septembrie 2009 brevetul de Furnizor al Casei Regale, ceea ce garantează menţinerea standardelor de calitate a produselor şi serviciilor, aducând, de peste 15 ani, o parte din cultura, arta şi istoria unor ţări fascinante precum Thailanda, India, Maroc şi Indonezia.

În showroom-ul de peste 1000 mp, se găsesc piese de mobilier din lemn masiv şi obiecte decorative în stiluri precum: contemporan, tradiţional, colonial, oriental şi exotic tropical.

Exotique participă în cadrul Târgului Național Imobiliar ce are loc în perioada 18-20 mai la Palatul Parlamentului și organizează tombole pentru vizitatorii evenimentului.

Exotique pune la bătaie câte un premiu pentru fiecare zi a târgului: o veioză thailandeză din lemn de mango, un suport de vinuri din piele și metal, o umbrelă de exterior din bambus și bumbac.

Află mai multe detalii pe pagina de facebook Exotique România.