GRAND Apartments -13 Septembrie se lansează la TNI

Grand Apartments – 13 septembrie este un proiect nou al pieței imobiliare din 2018, ce va fi lansat în cadrul Târgului Național Imobiliar ce se desfășoară în perioada 18-20 mai la Palatul Parlamentului.Proiectul îmbină ultimele tendințe în materia construcțiilor rezidențiale, cu cerințele tot mai exigente ale pieței. Amplasarea centrală, în zona 13 Septembrie, în apropierea Palatului Parlamentului, este un beneficiu real, oferind atât proximitatea față de numeroase puncte de interes, cât și confortul și liniștea zonei.

Imobilul este compus din: 2 subsoluri și un demisol ce sunt amenajate ca și parcări, adăpost A.L.A., spații tehnic-administrative, rezervoare și pompe pentru apă, la parter se regăsesc 445 mp de spații pentru birouri, și 7 etaje ce oferă un număr de 35 de apartamente cu 3 și 4 camere, adresate atât familiilor, cât și celor care doresc să se bucure de suprafețe generoase, în inima Capitalei.

Principalele avantaje ale proiectului Grand Apartments – 13 septembrie sunt suprafețele mari ale apartamentelor (cel mai mic apartament are 90 mp utili), finisajele premium, regăsite atât în interioare cât și în spațiile comune, cât și o experiență de 25 de ani a constructorului în domeniul construcțiilor civile rezidențiale și nerezidențiale. Spre exemplu, existența unui call-center care preia și soluționează defecțiunile minore din imobil, în permanență, adăpostul ALA, elevator la parter pentru persoanele cu handicap locomotor, rampă de acces auto cu sistem de degivrare și monitorizare acces, pază și monitorizare video 24/7, fațade ventilate, balustradele balcoanelor din sticlă securizată, translucidă (pentru persoanele cu rău de înălțime), montate în profile de tip menghină pentru un aspect vizual optim, sunt doar câteva din aspectele oferite pentru a spori confortul locatarilor.

Ca și amplasament, Grand Apartments – 13 Septembrie beneficiază de o poziție privilegiată – în centrul capitalei, și totuși ferit de zgomotul și aglomerația marilor intersecții. Poziționat în zona 13 Septembrie – Palatul Parlamentului, imobilul are în imediata vecinătate: parcuri (Parcul Carol, Parcul Izvor – renumit pentru concertele organizate aici), școli, grădinițe; Centrul Vechi și AFI Palace Cotroceni ce oferă numeroase variante de petrecere a timpului liber.

Proiectul este reprezentat în exclusivitate de Vanzari Dezvoltator.

Vă invităm la standul Grand Apartments din cadrul TNI 18-20 mai, Palatul Parlamentului.