FIRST RESIDENCE- Cel mai elegant proiect din Mamaia Nord este prezent la TNI

Pe malul mării, un nou reper al vieții sofisticate ia naștere – un complex modern, elegant, cu facilități exclusiviste: restaurante, spa cu aromaterapie, saună, masaj, sală de fitness, cigar club și wine tasting room, beach cabanas, piscină semi-olimpică, spațiu de joacă copii, sală de evenimente și multe altele.

First Residence livrează un concept captivant în prima linie a mării, o conexiune urbană ce duce la următorul nivel atât viața de zi, la cele mai cool plaje, cât și viața de noapte, la cele mai hot locuri din Mamaia Nord.

Să îmbini ce este mai bun din ambele lumi presupune o locuință care să reflecte atât bucuria pentru “afară” cât și aprecierea pentru lucrurile mai fine, pentru detaliile interioare. Toate apartamentele au suprafețe vitrate mari, din tavan până la podea, vederi panoramice care îți taie răsuflarea, finisaje premium care să reflecte nivelul și calitatea la care nu doar te aștepți, dar pe care le meriți.

First Residence este conceput să depășească așteptările în orice privință. Facilitățile, finisajele, detaliile din fiecare locuință sunt o reflexie a acestui angajament.

Știm că fiecare construcție este unică, de aceea apartamentele din ansamblul nostru de 2, 3 și 4 camere sunt caracterizate prin eleganță, exigență și rafinament.

Datorită poziționării în primul rând de la mare (în prima linie), cu vedere panoramică asupra Mării Negre, apartamentele cu spații vitrate generoase și inundate de soare sunt locația ideală a unei vacanțe de neuitat sau chiar a unei reședințe pe toată perioada anului.

Proiectul First Residence face parte din portofoliul De Silva Residences, societate cu capital integral românesc, ce are o experiență de 25 de ani în domeniul imobiliar și este promovat în cadrul celui mai mare târg imobiliar: TNI 18-20 mai, la Palatul Parlamentului.