CASA DEL MAR- oaza de relaxare de care ai nevoie

Aflat în cea mai dorită zonă din Mamaia Nord, chiar lângă plajă, Casa del Mar este visul împlinit al celor care își doresc să asculte cântecul valurilor care ajung la țărm, să privească răsăritul soarelui la orizont și să simtă briza mării.

Ansamblul a fost gândit să ofere o experiență completă și să transforme spațiul din jurul său într-o oază de relaxare și confort, un loc al tău în care să te simți fericit având la îndemână tot ce îți dorești.

Casa del Mar are o arhitectură modernă, cu linii curbe inspirate de valurile mării, compartimentări interioare ingenios gândite, finisaje de bună calitate, terase cu vederi către mare sau către lac.

Cu acces rapid la toate punctele „fierbinți” din Mamaia Nord: Loft, Crazy Beach, Fratelli Beach&Club, Breeze, complexul este totuși amplasat optim, fiind ferit de agitație și zgomot, asftel încât să te bucuri de o experiență cât mai relaxantă la malul mării.

Apartamentele din Ansamblul Casa del Mar sunt variate, astfel vei putea găsi cu ușurință cea mai bună opțiune pentru tine și familia ta: studiouri, apartamente cu 2 camere și 3 camere.

Casa del Mar se remarcă atât prin arhitectura și designul aparte, cât și prin calitatea execuției, materialele folosite fiind în conformitate cu cele mai ridicate standarde.

Cu fiecare zi ce trece, apartamentele din cadrul ansamblului Casa del Mar iau forma celor mai frumoase visuri împlinite.

Lasă-ne să-ți construim și ție visul și te invităm să ne cunoaștem în cadrul Târgului Național Imobiliar ce are loc în perioada 18-20 mai la Palatul Parlamentului.