Timpul petrecut în drum spre birou, factor cheie în alegerea locului de muncă

„Timpul înseamnă bani, nu îl petrece în trafic!” ar putea fi motto-ul care descrie cel mai bine comportamentul prezent al angajaților referitor la locul de muncă. Iar cum Bucureștiul se situează pe locul trei în lume în topul celor mai aglomerate orașe la orele de vârf, acest motto capătă o relevanță și mai mare. Pentru angajații din spațiile de birouri din București, înseamnă peste 90% mai mult timp petrecut în trafic și o reducere drastică a calității vieții și a timpului liber.

A nu petrece mult timp în drum spre birou și înapoi spre casă a devenit unul dintre cele mai importante criterii pe care angajații le iau în considerare cu privire la viitorul lor loc de muncă. Facilitățile puse la dispoziție și vecinătatea clădirii sunt, de asemenea, importante.

Conform unui studiu calitativ elaborat recent de către Unlock Market Research pentru AFI Europe România, se observă o nouă tendință în rândul companiilor de a se reîntoarce în oraș, de a-și îndreapta atenția, din nou, către oraș. Atunci când aleg o zonă pentru a-și reloca afacerea, noile zone în curs de dezvoltare, mai aproape de centrul orașului, câștigă relevanță. Companiile au devenit din ce în ce mai conștiente de oportunitățile închirierii spațiilor într-o clădire de birouri Clasa A, nou construită în apropierea centrului orașului, la același nivel de cost pe care îl plăteau pentru inchirierea spațiilor în clădiri aflate la ieșirea din oraș, iar AFI Tech Park este gata să răspundă acestor nevoi. Dezvoltat ca un proiect vizionar și creativ, AFI Tech Park este localizat strategic într-o nouă destinație de business, aproape de centrul orașului, într-o zonă mai puțin aglomerată - în apropierea zonei 13 Septembrie și a hotelului J.W. Marriott.

Cu o suprafață închiriabilă de 56.000 m² de spații de birouri Clasa A, AFI Tech Park pune la dispoziție cele mai bune condiții la o valoare corectă, pentru companii cu un număr mare de angajați care locuiesc în sectoarele 4, 5 și 6. Totodată, beneficiază de acces foarte bun la transportul public, datorită conexiunilor excelente cu liniile de tramvai cele mai frecventate din București și cu stația de metrou Unirii situată în apropiere. Acest lucru face ca proiectul să fie ușor de accesat din toate părțile orașului, având deschidere către zonele centrale precum Izvor, J.W. Marriott, Unirii, Centrul Vechi. Mai mult decât atât, gama variată de facilități aflate în apropierea sau în incinta proiectului, precum și zonele de servicii dedicate adaugă valoare proiectului și ajută viitorii chiriași să economisească timp prețios atunci când își gestionează și activitățile cotidiene.

AFI Tech Park oferă chiriașilor sevicii dedicate precum:

  • O sală de conferințe de 400 m², un serviciu unic oferit de AFI Tech Park pus la dispoziția tuturor chiriașilor din clădirea de birouri, ceea ce confirmă angajamentul de a contribui la optimizarea costurilor pentru viitorii chiriași ai campusului;
  • AFI Tech Club – un card de membru care oferă reduceri la restaurante și alte tipuri de servicii din apropierea clădirii, ce pot fi accesate de toți chiriașii AFI Tech Park;
  • Transfer angajati: transport de tip shuttle bus pentru chiriașii AFI Tech Park, de la și către cea mai apropiată stație de metrou din vecinătate;
  • World Class: facilități sportive preferențiale pentru toți chiriașii AFI Tech Park;
  • Cantină: spațiu de servit masa cu preparate mixte, disponibil tuturor chiriașilor.

Prima etapă a proiectului, clădirea AFI Tech Park 1, se află în stadiu avansat de construcție și este programată pentru a fi finalizată în luna iunie.

În perioada 18-20 mai vă invităm la standul AFI Tech Park din cadrul Târgului Național Imobiliar ce se desfășoară la Palatul Parlamentului.