AFI City - cel mai interesant “DEAL” din București

Atunci când decideți să porniți la drum în căutarea casei de vis, orientați-vă, întotdeauna, către un loc care să aibă capacitatea de a vă oferi senzația de siguranță, un loc unde visele voastre să se simtă "acasă". Aceasta este modalitatea potrivită pentru a începe căutarea!

O mare parte dintre necesitățile noastre biologice sunt bazate pe o serie de elemente specifice precum prezența spațiilor verzi, calitatea aerului, liniște sau suficientă lumină naturală. În general, oamenii posedă o tendință înnăscută de a relaționa cu natura, manifestând o atitudine pozitivă față de senzația pe care o simt atunci când se simt confortabili cu ceea ce îi încojoară.

Spațiile verzi generoase, locurile de joacă moderne, sentimentul de siguranță și trăirile generate de coabitarea într-o comunitate privată, accesul facil la mijloacele de transport public, facilitățile pe care zona le oferă, finisajele de calitate excepțională și dezvoltarea proiectului într-o manieră sustenabilă sunt detalii care trebuie să primeze în parcursul oricărui individ interesat de achiziționarea unei locuințe. AFI City, primul proiect rezidențial al AFI Europe Romania, va fi dezvoltat în Bucurestii Noi, chiar vizavi de stația de metrou Laminorului. Mai mult decât atât, ansamblul rezidențial AFI City reunește toate atuurile necesare transformării sale în alegerea perfectă pentru familii, cupluri sau burlaci.

AFI Europe Romania se concentrează pe sustenabilitate și pe promovarea curentului “Green”, deoarece, în opinia noastră, tranziția către sustenabilitate și protejarea mediului înconjurător reprezintă viitorul! Iar viitorul este deja aici...În prezent, piața dezvoltărilor imobiliare este într-o continuă schimbare, în special în ceea ce privește proiectele rezidențiale. Proiectarea și dezvoltarea unui complex rezidențial au o importanță considerabilă din punct de vedere ecologic și social.

"Sustenabilitatea, alături de protejarea mediului înconjurător, constituie principala noastră abordare în ceea ce privește arhitectura proiectelor pe care le dezvoltăm și care ne ajută să folosim în beneficiul viitorilor rezidenți facilitățile oferite de mediu, subliniind relația dintre locatari și natura. Atunci când folosim termenul "verde" cu referire la AFI City Bucureștii Noi, acesta înglobează, cu siguranță, o gamă largă de concepte și semnificații. Spațiile verzi cuprind arhitectura peisagistică din cadrul complexului, implicând, totodată, și zonele din proximitate – pentru că AFI City Bucureștii Noi va fi edificat în una dintre cele mai verzi zone ale Bucureștiului. Faptul că ne-am angajat în dezvoltarea unei construcții în mod sustenabil cu o orientare îndreptată spre protejarea mediului înconjurător și că rezidenții AFI City se vor bucura de beneficiile deținute de un proiect certificat "Green Homes" întărește valoarea de apreciere a proiectului", spune Tal Roma, Business Development Manager, AFI Europe România.

Livrarea unui ansamblu rezidențial premium și, în același timp, eficient din punct de vedere al costurilor pe care le generează este departe de a fi o sarcină ușoară, dar provocrile sunt cele care pavează drumul către performanță. Factori precum calitatea mediului din interiorul locuințelor, lumina naturală, crearea unei apropieri fizice și vizuale față de mediul natural, alături de traiul într-un spațiu modern, amenajat doar cu finisaje de calitate superioară, sentimentele de intimitate și de sigurață, cât și oportunitatea de a relaționa cu membrii comunității constituie un indice semnificativ al motivelor pentru care merită să cumperi un apartament în AFI City Bucurestii Noi.

Un loc față de care oamenii manifestă sentimentul de apartenență va fi întotdeauna activ și plin de viață. Convingerea că aparții comunitații în care trăiești se formează prin senzația că locul căruia îi spui “acasă” te face să te simți, într-adevăr, acasă. Acestea sunt întocmai principiile identitare AFI City Bucureștii Noi, pe care le promovează și susține cu tărie: stabilitatea socială și maximizarea eficienței complexelor rezidențiale.

Te invităm în perioada 18-20 mai la standul AFI City din cadrul Târgului Național Imobiliar, ce are loc în București, la Palatul Parlamentului.