Ultimele 18 vile de lux prezentate de AMBER GARDENS la TNI!

Acum disponibile cu Ipoteca Verde. Economii de peste 50.000 euro!

Credite imobiliare disponibile pentru Amber Gardens, primul proiect rezidențial din România cu locuinţe verzi, inteligente

Dezvoltarea ansamblului rezidenţial de lux Amber Gardens avansează în ritm alert cu construcţia ultimelor 18 locuinţe verzi de lux, inteligente din cadrul complexului

Pentru a veni în sprijinul familiilor care apreciază proiectul Amber Gardens, dezvoltatorul Alesonor a creat noi tipuri de vile, cu diferite dimensiuni, începând de la 165 m2 construiţi şi grădină cu suprafaţă începând de la 350 m2. De asemenea, Alesonor a început colaborarea cu brokeri de credite pentru a facilita achiziționarea unei vile Amber Gardens.

Investiția într-o casă verde de lux Amber Gardens de 166 m2, cu 2 dormitoare, un birou și o grădină de aprox. 350 m2 pornește de la 195.000 euro+TVA. Rata lunară pentru aceast tip de locuinţă este estimată la approx. 974 euro, cu un avans de 15%, în cazul unui credit imobiliar pe 30 ani.

Pentru casele verzi de lux Amber Gardens cu o suprafaţă de 273 m2, 4 dormitoare, un birou, garaj şi o grădină de 550 m2, investiţia începe de la 330.000 euro +TVA, iar rata lunară, de la 1.650 euro.
De asemenea, echipa Alesonor proiectează şi construieşte în complexul Amber Gardens şi vile personalizate cu suprafeţe ce depăşesc 400 m2.

Noile vile verzi de lux respectă în totalitate standardele de eficienţă energetică, calitate şi durabilitate a clădirilor, design modern, confort, mediu sănătos, siguranţă şi intimitate ale proiectului Amber Gardens.

Pentru programarea vizitei: 0765250777  

În cazul în care solicitați credit imobiliar, consultanții vă vor oferi informaţii financiare şi oferte pentru achiziţionarea unei locuinţe verzi de lux Amber Gardens.

Vă invităm să discutăm mai multe detalii despre noile tipuri de vile verzi de lux, inteligente la standul Amber Gardens din cadrul Târgului Național Imobiliar TNI, 18-20 mai 2018, Palatul Parlamentului, Sala UNIRII.

www.alesonor.com
www.ambergardens.ro
www.facebook.com/AmberGardensRomania