Hagag Development Europe prezintă la TNI proiectul H Pipera Lake

O adevărată oază de liniște într-un oraș aglomerat

H Pipera Lake, primul și cel mai mare proiect rezidențial al Hagag Development Europe, parte a cunoscutului Hagag Group din Israel, urmează a fi edificat în zona de nord a Bucureștiului, pe malul lacului Pipera.

Ansamblu va cuprinde 17 imobile totalizând un număr de 1,350 de apartamente, 1,600 de locuri de parcare, un parc amenajat în interiorul complexului, locuri de joacă pentru copii, spații comerciale, terenuri de sport și o zonă de promenadă special amenajată pe malul lacului.

Investiția se ridică la peste 90 de milioane de euro, iar suprața terenului pe care va fi edificat H Pipera Lake este de 57,000 mp. Aici vor fi construiți peste120,000 mp de apartamente premium.

Proiectul este structurat în trei faze de construcție, prima fază urmând a livra 5 clădiri și un număr de 390 de apartamente. Lucrările pentru primele 2 clădiri vor începe în luna Mai 2018 și vor fi finalizate în termen de 12 luni. Apartamentele vor fi de tip studio,studio dublu, 2 și 3 camere, iar cele localizate la parter vor beneficia de terasă și grădini proprii.

Dezvoltatorul vă invită în perioada 18-20 mai 2018 la standul H Pipera Lake din cadrul Târgului Național Imobiliar TNI ce se desfășoară la Palatul Parlamentului.