Tărâmul Fericirii din Domenii se dezvoltă pe zi ce trece

În Domenii, una dintre cele mai frumoase, liniștite și aerisite zone ale Bucureștiului, Tărâmul Fericirii se conturează tot mai mult, în spațiul dintre străzile Copilului, Athanasie Enescu, Sutașului, Rotașului și Siret. Se poate vedea cu ochiul liber cum se înalță primul bloc (scările A, B, C, D) din Arcadia Apartments Domenii, în timp ce se lucrează în ritm susținut la construirea altor două clădiri, din faza a II-a de dezvoltare a complexului.

Cele două clădiri noi ale ansamblului, ca toate clădirile din Arcadia Apartments Domenii, au un concept unitar, cu câte două subsoluri, care vor deservi în totalitate parcarea auto, și 7 etaje. Pentru un nivel ridicat de confort și o bună fluidizare a circulației, clădirile din fiecare fază de dezvoltare a ansamblului au un acces auto distinct.

În noile clădiri, îți punem la dispoziție 225 de apartamente, la care se adaugă cele 300 de locuri de parcare dispuse în totalitate în parcarea subterană. Am pregătit unități de tip studio, apartamente cu două, trei și patru camere, precum și duplex-uri și penthouse-uri. Pentru că suntem foarte atenți la dorințele cumpărătorilor, în această etapă am conceput o și mai mare diversitate de compartimentări, cu 39 de tipuri de apartamente cu suprafețe diverse. Astfel, ai toate șansele să găsești apartamentul potrivit pentru tine. Fiecare apartament este conceput să ofere un nivel înalt de funcționalitate a spațiului, cu numeroase spații de depozitare, amplasate pe holuri, precum și cu spații mari pentru dressing în dormitoare.

În Arcadia Apartments Domenii, punem foarte mare preț pe calitatea locuirii. Știm că spațiile verzi sunt foarte importante pentru oricare dintre noi, motiv pentru care am poziționat primele trei clădiri astfel încât să formeze o gradină interioară lungă de 110 metri și lată de 40 de metri. Aici te vei putea relaxa după o zi de lucru, în timp ce copiii tăi se joacă în siguranță.

Pentru că zona Domenii și terenul pe care se construiește Tărâmul Fericirii au un farmec aparte, care mai degrabă se simte decât se poate descrie în cuvinte, te invităm să-l descoperi singur(ă)! Noi te așteptăm în showroomul situat la intersecția străzilor Copilului și Athanasie Enescu, de luni până vineri, între orele 12:00 și 20:00, sâmbăta de la 12:00 la 17:00 și duminica între 12:00 și 15:00.

Dacă dorești să afli mai multe informații despre apartamentele din faza a II-a, poți accesa pagina web, ne poți contacta prin formularul de pe site, la numărul de telefon 031 401 11 01, pe e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pe pagina noastră de Facebook sau ne poți vizita standul Arcadia Apartments din cadrul celui mai mare târg imobiliar: TNI 18-20 mai, Palatul Parlamentului.

Părțile implicate în proiectul Arcadia Apartments Domenii sunt:

INVESTITORI: DVD RESIDENTIAL IMOBILIARE

Parteneri:

Dan Șucu, proprietarul grupului Mobexpert                                   

Valentin Vișoiu, proprietarul grupului Conarg

DEZVOLTARE ȘI VÂNZĂRI: Conadi         

PROIECTARE GENERALĂ: K-BOX & Colbax 

ANTREPRIZĂ GENERALĂ: Conarg AG