AFI Europe România vine la TNI cu proiect OFFICE

Cu AFI Tech Park, companiile se întorc în proiecte de birouri situate în oraș

Prin campusul de business AFI Tech Park, AFI Europe România pune bazele unei noi zone pentru spații de birouri în București, în zona din apropierea hotelului JW Marriott. AFI Tech Park 1, prima clădire a proiectului, va fi livrată în iunie 2018 și a atins deja un grad de ocupare de 40%.  

Cel mai nou chiriaș este compania Game World Group, lider în organizarea și exploatarea sălilor de jocuri electronice, care a închiriat aproximativ 2.000 de mp în AFI Tech Park 1, după World Class (1.500 mp), Quick Service Restaurant „1 Minute” (110 mp), RTC Proffice Experience și Ecovis (1.000 mp).

„Deoarece în prezent angajații sunt cei care modelează piața de birouri, un timp cât mai scurt petrecut pe drumul înspre muncă și înapoi spre casă reprezintă unul dintre cele mai importante criterii pe care angajații le iau în considerare atunci când se raportează la locul lor de muncă actual sau viitor. Prin AFI Tech Park, punem bazele unei noi zone pentru dezvoltarea de spații de birouri în București. Ne bucurăm să vedem că, din ce în ce mai mult, companiile înțeleg atât oportunitatea de a închiria spații într-o clădire nouă, de Clasa A, în apropiere de centrul orașului, cât și beneficiile relocării activității lor în oraș spre deosebire de zonele mărginașe, care au devenit mai puțin atrăgătoare, angajații alegând chiar să părăsească astfel de companii”, afirmă Tal Roma, directorul de dezvoltare AFI Europe Romania.

Întregul proiect AFI Tech Park oferă o suprafață totală închiriabilă de 56.000 mp de birouri Clasa A, ce cuprinde două clădiri de birouri de opt etaje (P+8) și un turn de birouri de 14 etaje. Lucrările de construcție ale primei clădiri de birouri, AFI Tech Park 1, care dispune de o suprafață totală închiriabilă de 20.000 mp de birouri și 2.000 mp de zonă comercială, vor fi finalizate în luna mai a acestui an.

AFI Tech Park este proiectat pentru a optimiza costurile operaționale, astfel încât să minimizeze cheltuielile pentru chiriași, obținând cea mai mare recunoaștere în domeniul clădirilor verzi, fiind deja pre-certificat LEED Platinum pentru folosirea unor tehnici și tehnologii de proiectare, construcție, design și exploatare cu un impact minim asupra mediului.

Un serviciu unic pe care AFI Tech Park îl oferă este o sală de conferințe comună de 400 de metri pătrați pentru a fi utilizată de viitorii chiriași ai clădirii, ce confirmă angajamentul de a contribui la optimizarea costurilor pentru viitorii chiriași ai campusului, care nu mai sunt nevoiți să găzduiască astfel de săli mari în spațiul lor de birouri. Alte beneficii suplimentare: „AFI Club”, ce oferă reduceri pentru masa de prânz.

Localizarea centrală face ca proiectul să fie ușor accesibil din orice parte a orașului, în cel mai scurt timp posibil, datorită legăturilor excelente cu mijloacele de transport în comun – cinci linii de tramvai chiar la intrarea în campus, cu cea mai mare frecvență de circulație, și stația de metrou Academia Militară.

Vă invităm la standul AFI Tech Park din cadrul celui mai mare târg imobiliar: TNI 18-20 MAI 2018, Palatul Parlamentului. Informații suplimentare și detalii despre noul nostru proiect de birouri sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.afitechpark.ro.