AFI CITY prezent la TNI– POVESTEA TA ÎNCEPE ACASĂ!

Primul proiect rezidențial al AFI Europe Romania, AFI City, va fi dezvoltat într-una dintre cele mai verzi zone ale Bucureștiului, în Bucureștii Noi. Odată finalizat, acest proiect rezidențial planificat la scară largă va fi unul dintre cele mai mari proiecte rezidențiale din București.

Localizat în partea de Nord-Vest a orașului, pe Bulevardul Bucureștii Noi, în sectorul 1 și vizavi de stația de metrou Laminorului, prima faza a proiectului rezidențial AFI City va livra 190 de apartamente, deservite de 228 de locuri de parcare supraterane.

AFI Europe Romania a primit autorizația de construcție pentru AFI City, iar lucrările sunt programate să demareze în viitorul apropiat. Ansamblul rezidențial a accesat faza de Pre-certificare Green Home și adoptă, prin urmare, politici orientate către protejarea și conservarea mediului înconjurător, lucrările de construcție urmând a fi conduse în manieră responsabilă. Vor fi folosite doar materiale și finisaje premium, iar accentul va fi pus pe facilități moderne, compatibile cu stilul tău de viață.

Proiectat în beneficiul viitorilor săi rezidenți, AFI City întărește idealul de a conviețui într-o comunitate și de a trăi într-un mediu sustenabil, înconjurând complexul de amenajări peisagistice spectaculoase bazate pe spații verzi generoase și locuri de joacă moderne.

Adesea se spune că, pentru a deveni realitate, visurile tale trebuie să se simtă în siguranță, să fie ocrotite, să se simtă “aca”. Fie că ești celibatar sau formezi un cuplu, fie că ești căsătorit sau dorești să investești într-o proprietate imobiliară, AFI City oferă climatul perfect pentru familie, prieteni, viață privată ori investiții. Proiectul înglobează apartamente moderne și funcționale de tip Studio Dublu, 2 și 3 camere și va deveni, cu siguranță, idealul tău de “aca”.

În plus, accesul facil către parcul Bazilescu și către lacurile Străulești și Grivița fac din AFI City un loc cu energie urbană, dar în același timp ferit de agitația orașului. Prin facilitățile pe care zona le oferă și datorită posibilității de a accesa rapid principalele artere ale orașului, precum Bulevardele Bucureștii Noi, Ion Mihalache sau Poligrafiei, dar și accesul facil la Drumul Național 1 (DN 1), AFI City ridică miza și țintește spre a deveni cea mai bună alegere.

AFI Europe Romania vă invită la standul AFI CITY din cadrul celui mai mare târg imobiliar al primăverii- TNI- ce are loc în perioada 18-20 mai la Palatul Parlamentului.