Exotique alături de tine în decorarea locuinței alese la TNI

De 13 ani Târgul Național Imobiliar TNI marchează trendurile în imobiliar și ajută vizitatorii să economisească timp și bani în alegerea locuinței mult visate. Evenimentul este definitoriu atât pentru sectorul imobiliar, cât și pentru domeniile conexe acestuia, venind în întâmpinarea vizitatorilor cu idei de design & arhitectură.

După ce vizitatorii își aleg locuința la cel mai mare târg de primăvară, chiar în cadrul acestuia găsesc și mobilier de calitate excepțională pentru a o transforma în acel loc numit ACASĂ.

Conceput ca un “Inspirational Boutique”, un concept croit pe dorinţa de a oferi lucruri exclusiviste celor care iubesc frumosul, cunoscutul brand Exotique este alături de tine în decorarea locuinței alese la TNI.

Prezenţă unică pe piaţa românească, Exotique deţine din septembrie 2009 brevetul de Furnizor al Casei Regale, ceea ce garantează menţinerea standardelor de calitate a produselor şi serviciilor, aducând, de peste 15 ani, o parte din cultura, arta şi istoria unor ţări fascinante precum Thailanda, India, Maroc şi Indonezia. În showroom-ul de peste 1000 mp se găsesc piese de mobilier din lemn masiv şi obiecte decorative în stiluri precum: contemporan, tradiţional, colonial, oriental şi exotic tropical.

Multe dintre aceste produse pot fi descoperite şi pe www.exotique.ro, un site dedicat celor pasionaţi de design interior.