La TNI găsești locuințe NOI chiar în centrul Bucureștiului

Târgul Național Imobiliar TNI reprezintă expoziția în cadrul căruia  persoanele aflate în căutare de locuințe sau de soluții de investiție pe termen lung găsesc cele mai bune oferte imobiliare. Pe durata celor 3 zile de târg, vizitatorii pot discuta și negocia direct cu agențiile imobiliare și dezvoltatorii participanți . Peste 100 de companii sunt prezente la cel mai mare eveniment imobiliar al primăverii din perioada 18-20 MAI 2018 la Palatul Parlamentului.

Dacă în trecut construcțiile de blocuri noi în capitală erau concentrate în zonele aflate la periferia Bucureștiului, acum dezvoltatorii, la cererea clienților, s-au reorientat spre zonele centrale.

Spre exemplu Carol Park Apartments este un imobil cu apartamente noi ce îmbină perfect avantajele centrului capitalei cu liniștea și ambianța deosebită oferite de parcurile Carol și Tineretului.

Amplasat pe strada Vuetului nr. 12 la doar 400m de stația de metrou Tineretului și respectiv 1,4 km de Piața Unirii, Carol Park Apartments va avea un regim de înălțime D+P+4E+5R și va include apartamente cu 2, 3 și 4 camere. Lucrările de construcție au început în luna Mai 2017 și se vor finaliza în luna august 2018. Prețurile pornesc de la 107.975 EURO pentru apartamentele cu 2 camere, 148.750 EURO pentru cele cu 3 camere și respectiv 187.192 EURO pentru locuințele cu 4 camere.

Carol Park Apartments este reprezentat în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI de către Cityland Consulting ce are o experiență de 10 ani în imobiliare și este prima agenție imobiliară din România ce vinde proprietăți și în Bitcoin.