Noul trend în materie de achiziții imobiliare

Cu o experiență de 13 ani în piața imobiliară, organizatorii Târgului Național Imobiliar TNI au observat preferința actualilor cumpărători pentru segmentul de locuințe medium și medium-high.

Cerințele persoanelor interesate de achiziții imobiliare sunt elevate, aceștia căutând proprietăți cu standarde ridicate, fără a fi totuși de lux. Finisajele de calitate superioară, diverse facilități și amplasarea aproape de mijloace de transport în comun, parcuri, centre comerciale, grădinițe și școli contează foarte mult în alegerea locuinței, clienții având acum disponibilitate să plătească mai mult pentru un grad de confort mai ridicat.

Dezvoltatorii imobiliari pun acum mai mult accent pe calitate, compartimentări inteligente și facilități menite să sporească gradul de confort.

Spre exemplu, în zona de est a capitalei, italienii de la Nusco au succes cu proiectul Città Residencial Park, aflat în apropiere de Piața Delfinului. Fiind amplasat pe șoseaua Pantelimon nr. 266, sector 2, într-o zonă în plină dezvoltare, bine conectată la oraș, Città Residential Park este un complex rezidențial nou, format din 4 blocuri cu 380 de apartamente de 2 și 3 camere ce au suprafețe construite cuprinse între 70 și 92 mp. Ansamblul rezidențial se va dezvolta în două etape, pe o suprafață de aproximativ 2 hectare.

Apartamentele vin dotate cu un sistem ultramodern de încălzire prin pardoseală ce promite o economie de energie de până la 30%!

Confortul termic oferit este deosebit, aspect important mai ales pentru familiile ce au copii. Mediul interior se păstrează sănătos, deoarece nu se ridică praful în atmosfera, fiind ideal pentru alergici și în plus se realizează o economie importantă de spațiu. Apartamentele sunt decomandate și eficient compartimentate, beneficiază de terasă proprie și au suprafețe vitrate mari ce asigură o bună luminozitate.

Reprezentanții ansamblului vă invită la Palatul Parlamentului în perioada 18-20 mai la standul Città Residential Park din cadrul celui mai mare târg imobiliar -TNI - pentru a face o investiție inteligentă pentru viitor.