La TNI se vede transformarea zonei de Vest a Capitalei. Povestea Cubic Residence

Pornită la drum pe piața imobiliară din România acum mai bine de 7 ani și aflată deja la al 7-lea proiect rezidențial, echipa Cubic Residence este astăzi mai aproape de un vis: transformarea zonei Prelungirea Ghencea din vestul Capitalei într-un adevărat spațiu urban rezidențial, conform celor mai moderne standarde occidentale.

Alegerea unei zone verzi, ferită de poluarea și de speculațiile imobiliare din centrul Bucureștiului, a permis Cubic Residence să dezvolte, cu timpul, comunități din ce în ce mai mari de tineri și familii în căutare de confort la prețuri accesibile.

De la proiectul Cubic 3 (16 case P+1E cu grădini), la ansamblul Cubic 4 (66 apartamente) și până la Cubic 5 (18 locuințe P+1E) și Cubic 6 (40 de apartamente și 60 de case), dezvoltatorul a demonstrat mereu că își respectă promisiunea: aceea de a formula noi concepte pentru spațiile de locuit din Capitală și de a face lucrurile altfel.

În perioada 18-20 mai la Palatul Parlamentului dezvoltatorul Cubic Residence este prezent la cel mai important eveniment imobiliar din România și vine în întâmpinarea persoanelor interesate de locuințe la standarde occidentale cu oferte atractive.

După ocuparea în integralitate a tuturor locuințelor construite, Cubic Residence este acum aproape de finalizarea celui mai îndrăzneț proiect din portofoliu, dezvoltat în aceeași zonă: un complex rezidențial compus din 4 imobile P+6E, cu 714 apartamente de 2 și 3 camere, respectiv garsoniere, orientate către un generos parc central comun, care se îmbină armonios cu locuri de parcare verzi. Prețurile noilor apartamentelor sunt atractive, iar suprafețele acestora variază între 39 și 81 de metri pătrați.

Mai multe detalii, pe www.cubicresidence.com