Exotique îți aduce tradiția indiană la tine acasă

Cu mii de ani de istorie, o mare bogație de etnii, religii și culturi, India este patria artizanilor și a artizanatului,  neegalată de nici o cultură din lume. Fiecare stat și regiune are o bogată traditțe ce vorbește despre moștenirea fără egal a culturii  indiene. 

Unele dintre cele mai spectaculoase obiecte manufacturate  în stil tradițional în India, sunt piesele din lemn masiv de sheesham  și tec (esențe dure, grele și foarte rezistente). Fie că sunt sculpturi  votive sau decorative, piese de mobilier sau elemente de arhitectură  (ferestre, uși), acestea impresionează prin frumusețea și forța  pe care o degajă. 

Interioarele  ce folosesc aceste piese de mobilier atrag prin farmecul natural  al lemnului de tec, tăiat pe alocuri de inserții metalice ce dau  mobilierului, pe lângă aroma rustică, un aspect medieval aparte.  Rezistența mobilierului Indian din lemn masiv îl face foarte căutat pe toate piețele de mobilier din lume.

Magazinul online Exotique vă oferă o gamă variată de produse potrivite pentru amenajarea casei printr-o gamă variată de mobilier și accesorii, corpuri de iluminat, dar și decorațiuni  și cadouri. 

Exotique va fi prezent în perioada 18-20 mai la Palatul Parlamentului în cadrul celui mai mare târg imobiliar din România - Târgul Național Imobiliar - pentru a vă ajuta să transformați locuința nouă în ACASĂ!