Un nou ansamblu rezidențial în cartierul Militari

Noul ansamblu Orhideelor 4 este compus din 5 blocuri, cu un total de 10 scări, de câte 6 etaje fiecare, cu lift, fiind un ansamblu rezidenţial din zona Sectorului 6 din Bucureşti, a cartierului Militari.

Finisajele interioare vor fi executate din gresie, faianţă, parchet, cu pereţii zugrăviţi cu vopsele lavabile pe tinci de ciment/var/nisip. Finisajele interioare vor fi executate conform cerinţelor clienţilor noştri în cadrul unui buget prestabilit. Finisajele exterioare sunt executate din tencuială driscuită peste care se va aplica izolaţie de exterior, vopsea lavabilă de exterior, tip decorativă în alb şi gri oţel. Tâmplăria exterioară este din PVC cu geam termoizolant, cu 6 camere, de ultimă generaţie.

La cererea clientului contra cost în prealabil discutat şi aprobat, cu un proiect avizat corespunzător, se pot efectua lucrări (insonorizare, izolaţie termică, finisaje interioare, etc) de îmbunătăţire a imobilului promis spre vânzare.

Apartamentele se predau "la cheie" în baza unui proces verbal de recepţie, doar în ziua semnării contractului de vânzare-cumpărare. Garanţia apartamentelor este acordată de către dezvoltator în conformitate cu Legea 10/1995 şi actualizată cu Legea 177/2015.

Prețurile apartamentelor cu 2 camere pornesc de la 28.000 EURO, iar cele cu 3 camere costă începând cu 43.500 EURO.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon 0720.822.960 și vă invităm în perioada 18-20 mai la Palatul Parlamentului la standul Orhideelor 4 din cadrul Târgului Național Imobiliar.