Garsoniere și apartamente cu vedere la mare începând de la 36.900 EURO!

Ansamblul rezidențial Panoramis Promenada este alegerea ideală pentru cei care își doresc să locuiască în imediata vecinatate a mării! Amplasat la aproximativ 10 metri de plaja din Mamaia Nord, ansamblul rezidențial Panoramis Promenada vă oferă locuințe cu vedere spectaculoasă și neobstrucționată spre mare. Practic, doar faleza vă desparte de nisip și valuri! 

Construcția ansamblului rezidențial Promenada Mamaia Nord demarează în ianuarie 2018 și va fi finalizată la sfârșitul anului 2019. 

Ansamblul rezidențial va avea o arhitectură modernă, în concordanță cu amplasarea sa pe malul mării și va cuprinde un total de 61 de garsoniere, apartamente cu 2 camere și apartamente cu 3 camere cu vedere frontală și laterală spre mare. 

Toate garsonierele și apartamentele din ansamblu vor fi predate cu finisaje complete, incluzând: tâmplărie PVC, parchet, gresie, faianță, uși de interior, centrală și calorifere, baie complet utilată și pereți finisați cu lavabil. 

Pe lângă avantajul locației, ansamblul Panoramis Promenada Mamaia Nord vă oferă și confortul specific unui proiect dezvoltat cu responsabilitate și profesionalism. Ansamblul dispune de parcare proprie, loc de joacă pentru copii, sistem de supraveghere, video interfon, 2 lifturi, spații comune complet finisate și prevăzute cu muzică ambientală. 

Vă invităm să ne cunoaștem în perioada 18-20 mai în București, la Palatul Parlamentului în cadrul celui mai mare târg imobiliar.