Tărâmul fericirii prinde contur

Primul ansamblu rezidențial de anvergură din zona Domenii a Capitalei, Arcadia Apartments Domenii prinde contur. Tot așa cum în Grecia antică – Arcadia era tărâmul fericirii într-o mare de războaie, acest ansamblu rezidențial este gândit, de la bun început, ca o insulă de liniște și fericire în mijlocul unui București zbuciumat.

"În 2017, piața imobiliară din România a cunoscut o evoluție ascendentă. În condițiile în care mediul economic va rămâne predictibil, estimarea realistă este că trendul ascendent se va menține și anul 2018.

În ceea ce privește proiectul Arcadia Apartments Domenii, acesta evoluează frumos, din toate punctele de vedere. Lucrările de construcție la faza I se desfășoară conform graficului de execuție, în prezent depășindu-se cota 0 și ajungându-se la suprastructură. Vânzările de la începutul anului sunt, ca până acum, conform așteptărilor tuturor stakeholderilor implicați, de la acționari până la banca investitoare. Tărâmul Fericirii prinde, astfel, contur și vom continua să-l definim prin faza a II-a a proiectului, pe care o pregătim." declară Daniela Barbu, director de marketing și comunicare Arcadia Apartments Domenii.

Complexul va totaliza 800 de apartamente, care vor fi livrate în trei faze, pe durata a trei ani. Prima faza a fost demarată în august 2017 și constă într-o clădire cu 193 de apartamente dispuse pe 4 scări și 240 de locuri de parcare aflate în totalitate subteran.

Ansamblul rezidențial Arcadia Apartments este PARTENERUL celui mai important eveniment imobiliar din România, ocupând standul central, nr 01 în cadrul  Târgului Național Imobiliar TNI, ediția ce se desfășoară în perioada 18-20 mai la Palatul Parlamentului.