Apar primele proiecte rezidențiale destinate exclusiv închirierii

Nordul Bucureștiului oferă condiții pentru dezvoltarea de proiecte rezidențiale destinate închirierii. Cel mai bine cotate la închiriere în zona Aviației sunt apartamentele din apropierea stației de metrou Aurel Vlaicu, aflată în proximitatea Parcului Herăstrău-Bordei și a Mall-ului Promenada, dar și a clădirilor premium de birouri din zona Floreasca – Barbu Văcărescu, potrivit companiei de consultanță imobiliară Nordis. În următorii ani, oferta de apartamente noi scoase la închiriere va crește în această zonă, ca urmare a livrărilor din acest an, printre actualii proprietari fiind și mulți investitori.

Anul acesta au fost livrate în zona Aviației proiecte rezidențiale de mari dimensiuni precum One Herăstrău Park (106 apartamente), Dinamic City, din apropierea Parcului Verdi (160 de apartamente), Metropolitan Residence Aviației (195 de unități locative), Blocul J din Complexul City Point (71 de apartamente) și sunt în curs de finalizare proiecte precum One Herăstrău Plaza (156 apartamente), prima fază a Belvedere Residences (2 imobile ce cuprind 238 de apartamente) sau Capital Residence Caramfil (87 de apartamente), potrivit unui monitorizări realizate de Nordis.
Citește articolul întreg https://www.arenaconstruct.ro/apar-primele-proiecte-rezidentiale-destinate-exclusiv-inchirierii/