Laguna Residence participă la TNI

Ansamblul Laguna Residence, amplasat în zona de nord a Bucureștiului, pe malul lacului Tei, este o dezvoltare rezidențială impresionantă cuprinzând 268 de apartamente, 4.800 mp de spații cu funcțiuni comerciale și servicii și peste 10.000 mp de spații verzi, spații de agrement și relaxare.

Aceste apartamente Lacul Tei au o zonă excelentă, poziționate exact lângă lac.

Locația sa exclusivistă face ca ansamblul Laguna Residence să beneficieze de numeroase avantaje. Ansamblul Laguna Residence este situat în zona de business cea mai dezvoltată din capitală, o zonă foarte atractivă atât ca destinație rezidențială, cât și investițională. În acelasi timp, locația este populară pentru cluburile de pe malul lacului Tei (Fratelli, Bamboo, Gaia), o mulțime de baze sportive și de agrement (Pescariu Sport & Spa, Club Moving, Parcul Studențesc Tei). Complexul se află la câteva minute de restaurantele și cafenelele din Parcurile Verdi și Herăstrău, iar în măsura în care distanța față de Promenada Mall poate fi parcursă pe jos, pentru a ajunge în Băneasa Shopping City ar presupune câteva minute de mers cu mașina. Apropierea de stațiile RATB și Metrorex face ca orice punct de interes să fie accesibil, iar pentru a ajunge la aeroportul Henri Coandă din Otopeni sunt necesare doar 20 minute de mers cu mașina.

Arhitectura ansamblului favorizează ca 80% dintre apartamente să fie orientate către sud, să se bucure de soare pe tot parcursul zilei și de priveliștea lacului.

Întregul ansamblu are un design somptuos, iar sistemul de construcție de tip terasat permite ca încă de la etajul 5 să existe penthouse-uri cu terase de 100 mp.

O importantă componentă a ansamblului Laguna Residence o reprezintă cei 4800 mp de galerii comerciale prevăzute la parterul imobilelor pentru a asigura cea mai variată gamă de servicii, comerț și activități de tip restaurant sau cafenea.

Unicitatea ansamblului Laguna Residence este dată de spațiile de agrement și  relaxare, piscină, sală de fitness, loc de joacă pentru copii, cafenea pe malul lacului, suprafețe impresionante de spații verzi și alei de promenadă pe malul lacului, elementele de care se bucură locuitorii acestui complex rezidențial.

De asemenea, localizarea ansamblului Laguna Residence va fi cea mai avantajată de proiectul Primăriei Capitalei de amenajare a lacurilor Floreasca și Tei. Ambițiosul proiect presupune legarea lacurilor  printr-o ecluză și amenajarea unui circuit turistic cu atracții inedite, respectiv: amfiteatre și platforme pentru activități culturale și de agrement care să ofere posibilități de filmare și fotografiere, o sală poli-funcțională, piscine, porturi turistice, debarcadere pentru ambarcațiuni mici și ambarcațiuni turistice (vaporașe, bărcuțe, echipamente pentru wind surf și kite surf, canoe și hidrobiciclete), un loc de joacă pentru copii  și piste de biciclete.

Confortul și securitatea ansamblului sunt completate de faptul că parcările sunt disponibile doar în nivelul subteran și vor fi accesate pe baza de cartelă, la exterior existând o zona destinată parcării pentru vizitatori. În plus, există o barieră de acces pentru zona lacului, puncte de pază și sistem de supraveghere video al ansamblului.

Laguna Residence reprezinta căminul ideal, locul în care confortul fuzionează cu unicitatea peisajului.

Reprezentanții ansamblului Laguna Residence participă la cel mai mare târg imobiliar al primăverii viitoare: Târgul Național Imobiliar TNI din perioada 18-20 mai 2018 de la Palatul Parlamentului.