CBRE|Eurisko incheie procesul de inchiriere pentru birourile Eureko

Compania de consultanta imobiliara CB Richard Ellis|Eurisko a completat procesul de inchiriere a unei suprafete de 4.310,48 metri patrati pentru birourile Eureko in cladirea Olympia Tower.

Olympia Tower este o noua cladire clasa A, structurata pe 2SB+P+Mzz+11+12 etaje, amplasata in apropierea Parcului si a Stadionului National, unde se poate ajunge foarte usor cu toate mijloacele de transport. Cladirea de birouri ofera peste 9.500 de metri patrati.Infiintata in anul 1995, Interamerican Romania a devenit membra a gigantului Eureko Group in 2001 – si rebrand-uirea oficiala prin preluarea numelui companiei mama, Eureko, la inceputul lui februarie 2009.

Eureko are in prezent aproximativ 350.000 de clienti in Romania.

“Noul sediu central din Olympia Tower confirma angajamentul nostru de a intari pozitia Eureko in Romania,” spune Frans van der Ent, Country Manager Eureko.

Eureko Romania va investi 20 milioane euro in acest an pentru sustinerea procesului de rebranding si distributie si se va concentra pe activitatile de pensii private, sanatate si asigurari de viata.