Mivan a inceput livrarea apartamentelor din NewTown Residence

Mivan Development, dezvoltatorul centrului comercial Liberty Center, a inceput livrarea primelor 316 de apartamente din ansamblul rezidential NewTown Residence, situat in zona Dristor din Bucuresti, dupa o investitie de 80 milioane de euro.

Prima faza de constructie a complexului cuprinde cinci blocuri, trei cu 12 etaje si doua cu cinci etaje. Faza a doua va mai aduce inca 335 apartamente, ce vor fi livrate la sfarsitul acestui an. Agentul exclusiv de vanzari al proiectului este compania de consultanta imobiliara BNP Paribas Real Estate (fosta Atisreal).

Locuintele au bucatarii mobilate, bail finisate si utilate si beneficaza de usa metalica, centrala termica individuala si aparate de aer conditionat in living si dormitoare.

La parterul complexului, amplasat la intersectia dintre Baba Novac si Mihai Bravu, se va afla o zona comerciala, o gradinita si o sala de fitness. Preturile locuintelor din NewTown Residence incep de la 1.280 euro/mp plus TVA.

Mivan activeaza in Romania dinanul 1998 si a achizitionat pana acum mai multe terenuri pentru proiecte comerciale si rezidentiale, dezvoltand deja in Bucuresti centrul comercial Liberty Center, situat la intersectia dintre Calea Rahovei si Strada Progresului.

Cu sediul general in Irlanda de Nord, Mivan este prezent in Europa, Orientul Indepartat, Orientul Mijlociu si Statele Unite.