Complexul Champion Residence

Complexul Champions Residence, construit in cartierul Ghencea, a scos la vanzare garsoniere la aproximativ 40.000 de euro, dar un loc in parcarea subterana costa ceva mai mult decat un Logan. Pentru a nu mai avea neplacerea ca, la mutarea intr-un nou complex, locatarii sa constate ca de fapt apartamentul platit nu are usi sau ferestre, acum tot mai multi dezvoltatorii imobiliari anunta ca finisarea apartamentelor se va face in ordinea vanzarilor.

Astfel, primele apartamente contractate vor fi cele care vor fi primele finalizate. Complexul Champions Residence ofera 88 de apartamente dispuse in doua corpuri de cladire a 10 etaje fiecare.

Acesta cuprinde 16 garsoniere, 32 apartamente cu doua camere, 32 cu trei camere, 4 duplexuri cu trei camere si 4 duplexuri cu patru camere. De asemenea, complexul dispune de 118 locuri de parcare subterane.

Investitia este de circa 10 milioane de euro, locatia este vizavi de Stadionul Ghencea. Deja un sfert din tot ansamblul a fost vandut, iar finalul lucrarilor este programat pentru noiembrie 2009.

In plus, dezvoltatorul imobiliar ofera 4 alternative flexibile de achizitie. De exemplu, pentru o rezervare de 3.000 euro si un avans de 30% se plateste 35% inainte de finalizare si 25% la terminarea complexului.

O alta varianta este plata unui avans de 50%, 25% din suma se plateste inainte de finalizare si restul la final. Pentru un avans de 75% se plateste la final restul banilor, iar daca avansul este de 90%, se achita la final restul de 10% din suma.

Ca un sprijin secundar, pe perioada unui targ imobiliar, firma introduce o oferta speciala pentru primele 20 de apartamente vandute in decurs de 6 saptamani.

"Iata un exemplu concret, facand calculul pe varianta 4 de achizitie (90% avans, 10% final). Pentru o garsoniera cu o suprafata totala construita de 42,20 mp, la cheie, pretul este de 40.817 EUR (cu TVA inclus).

Folosind acelasi algoritm, pentru un apartament de 2 camere cu o suprafata totala construita de 80,95 mp, pretul la cheie este 88.798 EUR (cu TVA inclus)", a specificat dezvoltatorul imobiliar. Atentie insa ca locul de parcare costa mai mult decat un Logan de exemplu, si anume 11.900 euro.