7 locuinte vandute din prima faza a unui proiect rezidential, cu livrare in martie

Dezvoltatorul imobiliar roman Conlux Development a vandut 7 locuinte din cele 47 ale primei faze din proiectul rezidential North Lane, in 3 luni de la debutul vanzarilor, au spus, pentru DailyBusiness.ro, reprezentantii Neocasa, agentul exclusiv al proiectului.Prima faza a proiectului, amplasat in zona Gheorghe Ionescu Sisesti din Capitala, va fi livrata in martie 2009. Dezvoltatorul a preferat sa inceapa vanzarea locuintelor cand proiectul este aproape de finalizare, avand finantare proprie.

Ansamblul are in total peste 100 de unitati locative si reprezinta o investitie de 11,6 milioane euro. Vanzarile locuintelor din faza a doua a proiectului inca nu au demarat, finalizarea acestei etape a constructiei fiind programata pentru toamna 2009.

Pretul de pornire in cadrul proiectului este de 1.256 euro/mp plus TVA. Suprafetele sunt cuprinse intre 69 si 356 metri patrati construiti.

Compania Conlux Development a mai dezvoltat, printre altele, proiectul Green Arcades de langa Cartierul Francez din Bucuresti.