Nordis investeste 25 de milioane de euro intr-un proiect de lux in Brasov

Dupa succesul proiectelor dezvoltate in Bucuresti, Mamaia si Sinaia, grupul Nordis va dezvolta un complex de lux, cu putin peste 200 de unitati pe Drumul Poienii din Brasov.

Acesta va fi construit pe o suprafata de 14.000 de mp, va avea facilitati deosebite, precum: centru spa de 900 mp, infinity pool, sala de fitness, 3 Sali de conferinte, cinema room si va fi finalizat in termen de 24 de luni.

Nordis aduce o noutate pe piata imobiliara, oferind clientilor posibilitatea de a cumpara o camera de hotel cu chirie lunara stabilita contractual pe 30 ani, ceea ce aduce un randament anual de 7%. De asemenea, exista si varianta de a cumpara un apartament de vacanta pentru care clientul beneficiaza de o apreciere estimativa de 30% dupa deschidere, ulterior bucurandu-se de proprietatea sa pe care o poate si inchiria.

Cu o experienta de peste 12 ani pe piata imobiliara si peste 4.358 de apartamente vandute, Nordis a participat constant la cele mai recente evenimente marca Targul National Imobiliar si a anuntat prezenta si la urmatoarele editii TNI.