Webinar TNI: Pandemia schimbă preferinţele clienţilor din sectorul rezidenţial

Te invităm la un nou webinar TNI! Joi, 28 mai, ora 12:00 o avem invitată pe Costina Petrescu, General Manager Titirez.ro ce ne va spune cum s-au schimbat preferințele clienților din sectorul rezidențial!

Costina Petrescu are o experiență de peste 14 ani în product&project management, marketing online, vânzări B2B și B2C. Conduce portalul imobiliar Titirez.ro de 4 ani, a adus multiple servicii noi și îmbunătățiri, mizează pe pachete de servicii integrate și pe partea de marketing imobiliar pentru ca jucatorii din real estate să aibă toate instrumentele la îndemână și să își eficientizeze timpul și costurile. Titirez.ro este unul dintre cele mai cunoscute portaluri imobiliare din România şi are o vechime în piață de 10 ani.

De-a lungul timpului, portalul şi-a extins capacitatea înglobând mai multe site-uri nișate pe imobiliare, este completat de un CRM imobiliar - ImobManager, de o agenţie de marketing şi publicitate nișată pe real estate - imoPR si, mai nou, de o platforma de e-commerce pentru site-uri "la cheie" - ShopSell.ro.

Folosește următorul link pentru acces: CLICK AICI!


TNI este aici pentru tine!