One Floreasca City se apropie de finalizarea unui proiect unic pentru Bucureşti

Construcţia proiectului imobiliar One Floreasca City, începută în mai 2018, este tot mai aproape de finalizare iar la finele lui 2020 primii rezidenţi se vor putea muta, anunţă compania într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

"Expresie a unei arhitecturi urbane moderne, a durabilităţii şi a unui design contemporan, One Floreasca City se conturează nu numai ca un proiect imobiliar de referinţă, ci şi ca o comunitate activă şi actuală. În acest moment, structura pentru ansamblul multifuncţional este completă, faţada este aproape finalizată, iar 80 % din componenta rezidenţială este deja pre-contractată, ceea ce permite dezvoltatorului să respecte termenul de livrare estimat pentru sfârşitul anului 2020, atât pentru componenta office - One Tower, cât şi pentru cea rezidenţială - One Mircea Eliade. ", arată comunicatul.

Beatrice Dumitraşcu, VP Residential Sales One United Properties, a declarat: "Pentru noi One Floreasca City este un proiect special, un proiect despre care am ştiut încă de la început că va avea un potenţial extraordinar: un complex cu funcţiune mixtă, realizat la standarde premium, într-o zonă exclusivistă, demn de o capitală europeană. Este cel mai mare şantier de acest tip din Bucureşti în acest moment, iar intenţia noastră, a dezvoltatorilor, a fost aceea de a aduce pe piaţă un concept nou de live-work-shop, adică o dezvoltare cu funcţiuni multiple, care să ofere viitorului locuitor o zonă comercială, unde poate face sport, shopping sau alte activităţi de relaxare, să aibă casa aici, dar şi biroul. Se estimează că până în 2050 populaţia mondială va creşte la 9 miliarde, dintre care 70% va locui în oraşe, iar provocarea dezvoltatorilor este să menţină aceste oraşe viabile, cu clădiri inteligente şi bine proiectate şi un domeniu public care oferă spaţiu şi un mediu de viaţă sănătos. Timpul este tot mai preţios pentru noi toţi, iar oamenii sunt interesaţi să aibăîn proximitate toate cele necesare, creându-se astfel adevărate comunităţi. Pentru One Mircea Eliade, componenta rezidenţială a One Floreasca City, 80 % din unităţi au fost deja vândute".

 

Citește întreaga știre pe Bursa.ro