Discount de 10% la apartamentele de la malul mării!

Amplasat la câțiva pași de plaja din Mamaia Nord, Tomis Villa Promenada se adresează tuturor celor care își doresc să trăiască un stil de viață relaxant în imediata vecinătate a mării.

Format din 3 imobile, C1, C2 si C3 ansamblul rezidențial Tomis Villa Promenada din Mamaia Nord vă propune o arhitectură deosebită, suprafețe vitrate mari și facilități premium, combinând confortul unei locuințe moderne cu avantajele poziționării sale într-una dintre cele mai căutate zone ale litoralului românesc.

Cele 97 de studiouri și apartamente din cadrul ansamblului Tomis Villa Promenada au fost gândite să ofere locatarilor o experiență bazată pe siguranță și calitate, iar în această perioadă puteți profita de oferta specială de 10% discount!

Ansamblul rezidențial Tomis Villa Promenada este realizat de compania Magenta Construct, ce are o experiență de 10 în domeniu și este recunoscută pentru seriozitatea şi lucrările de calitate puse la dispoziţia clienţilor.

Magenta Construct va fi prezentă cu cele mai recente proiecte în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI ce are loc în perioada 2-4 octombrie la Palatul Parlamentului.

Contactează echipa pentru detalii:

Telefon: 40 723 334 234
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
www.tomisvilla.ro