Mesaj către toți cei care fac parte din familia Maurer Imobiliare

Clienți, parteneri, colaboratori, angajați sau, în mai puține cuvine, FAMILIA MAURER IMOBILIARE.

Momentele bune le-am petrecut împreună iar momentele mai puțin plăcute, ca acesta în care ne aflăm acum, le petrecem UNIȚI și cu o atenție sporită pentru grija și siguranța noastră, a tuturor celor care fac parte din această familie.

SIGURANȚA și SĂNĂTATEA sunt pe primul loc drept pentru care am luat o serie de măsuri în vederea limitării riscului extinderii virusului COVID-19, a desfășurării în deplină siguranță a activităților societății noastre precum și pentru a veni în întâmpinarea apelului autorităților la responsabilitate și implicare civică.

Am suspendat pentru o perioadă nederminată contactul cu publicul în cadrul unităților noastre dar acest lucru nu va afecta, sub nicio formă, comunicarea dintre noi.

Așa cum majoritatea familiilor simt din plin, în această perioadă, o apropiere față de membrii familiei și se bucură de  timp mai mult și, parcă mai prețios, petrecut alături de cei dragi, asta ne dorim și noi. Prin urmare, ne-am propus ca în această perioadă să fim mai aproape de voi, clienții noștri – membri ai familiei Maurer Imobiliare.

Prin urmare, echipa de vânzări vă stă la dispoziție pentru ”întâlniri virtuale” prin orice canal electronic și orice aplicație vă este la îndemână (Whatsapp, Skype, Video Messenger, Zoom). Sper să nu fiți deranajați de invitațiile lor la astfel de întâlniri.:)  Vor să vă povestească despre stadiul în care se află viitorul vostru apartament, să vă ofere liniștea de care, probabil, aveți nevoie în această perioadă cu privire la siguranța investiției Dvs.

Analizând contextul actual, empatizăm cu starea de nesiguranță pe care mulți dintre voi o resimțiți în acest moment.  Acesta este și motivul pentru care ne-am adaptat produsul la acest context, drept urmare dacă aveați în plan să investiți într-un imobil construit de noi, nu vă opriți din drum. Fiți cu ochii pe noi în zilele care urmează să aflați ce v-am pregătit.

Ne orientăm, în această perioadă, și către locatarii din comunitățile create de noi și vrem să contribuim la crearea unei stări de bine ACASĂ.  Ne dorim să transformăm aceste zile în care stăm ACASĂ în unele pline de culoare, activități interactive și să păstrăm astfel contactul (chiar dacă e virtual) între membrii comunităților noastre.

Echipele noastre de pe șantier au luat la cunoștință o serie de măsuri de prevenție instituite de Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, și își continuă activitățile în deplină siguranță pentru a vă aduce pe voi, clienții noștri, cât mai aproape de ACASĂ.

Citește tot articolul pe Maurer Imobiliare