Metropolitan Developments aduce la TNI proiecte care schimbă standardele pe piața imobiliară

Metropolitan Developments aduce la TNI proiecte care schimbă standardele pe piața imobiliară

Este timpul să ne revedem la Târgul Național Imobiliar! Metropolitan Developments participă la ediția de primăvară a evenimentului de referință pentru piața imobiliară din România cu toate proiectele pe care le dezvoltă în prezent.

Cel mai ambițios proiect al Metropolitan Developments, Crown Towers, va fi prezentat în premieră la TNI 2020!

Conceptul de mixt-use din zona Herăstrău, plasat pe segmentul ultra-premium, va avea 236 de apartamente, spații de birouri, retail și agrement, va deveni un simbol al Bucureștiului și va crea un nou standard pe piața de lux din România.

Metropolitan Crown Towers va fi construit în două faze şi va avea apartamente, spaţii adiacente pentru birouri, retail, Spa, sală de fitness şi piscină, pe o suprafaţă totală de aproximativ 10.000 mp. În prima fază se vor construi 156 de apartamente, cu suprafeţe cuprinse între 90 şi 650 mp şi un corp de clădire cu spaţii de birouri, care vor avea în total o suprafaţă de 4.530 mp.

Vino să descoperi un produs imobiliar unic, care va oferi locatarilor stilul de viaţă cosmopolit pe care şi-l doresc, atât prin locaţie, cât şi prin design şi prin servicii, oferindu-le posibilitatea de a-şi personaliza la maximum apartamentele şi punându-le la dispoziţie un sistem smart home care schimbă complet modul de interacţiune cu spaţiul de locuit!

Faza a doua a proiectului Metropolitan Mihai Bravu, demarată anul trecut, propune 81 de apartamente, cu 2 și 3 camere. Localizat vis-a-vis de stația de metrou Mihai Bravu, în proximitatea parcului Tineretului, proiectul are apartamente în categoria middle-class, cu prețuri de vânzare cuprinse între 1.500 - 1.600 euro/mp util. Descoperiți apartamente concepute la standarde specifice în mod normal zonei de nord a Bucureștiului, cu o arhitectură rafinată, fațadă ventilată, suprafețe vitrate mari și încălzire în pardoseală!

Un alt proiect cu apartamente din categoria middle-class, care poate fi descoperit între 8 și 10 mai, la Târgul Imobiliar 2020, este Metropolitan Viilor. Amplasat foarte aproape de Parcul Carol, proiectul vizează realizarea a 200 de apartamente premium, cu 2, 3 și 4 camere. Vezi care dintre ele poate să-ți satisfacă așteptările pentru casa mult visată!

Proiectele Metalurgiei și Berceni oferă oportunități pe ultima sută de metri. Situat în zona de sud a Bucureștiului, aproape de stația de metrou Dimitrie Leonida, Metropolitan Metalurgiei se bucură de un mare interes din partea celor care îți doresc să locuiască într-un apartament cu finisaje deosebite, compartimentări inteligente și soluții de ultimă oră pentru fațade.

Tot în apropierea stației de metrou Dimitrie Leonida, locuințele din ansamblul Metropolitan Berceni reprezintă o foarte bună oportunitate de investiție. Varietatea tipurilor de locuințe, folosirea materialelor de ultimă generație și locația deosebită sunt atuuri de care merită să profite cei care vor descoperi ultimele oferte.

 

Metropolitan Developments este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari cu capital 100% românesc. Începând de la debutul pe piaţa imobiliară din anul 2010, a dezvoltat 17 ansambluri rezidenţiale care însumează peste 3.000 apartamente. Valoarea investiţiilor depăşeşte 200 de milioane de euro până în prezent, iar în viitor urmează alte investiţii majore pe o suprafaţă de 300.000 de mp în zona de nord a Capitalei.