fbpx
Webinar TNI: Trendul Second Home,  oportunități și investiții!

Webinar TNI: Trendul Second Home, oportunități și investiții!

Seria de webinarii TNI continuă săptămâna aceasta cu o temă dedicată persoanelor care caută oportunități.

De 16 ani ne ținem promisiunea făcută vizitatorilor Târgului Național Imobiliar, aceea de a-i ajuta să se informeze corect cu privire la ofertele imobiliare de actualitate, iar în contextul actual noi, echipa TNI, vrem să aducem în atenția publicului avantajele ce se întrezăresc în această pandemie.

Joi, 30 aprilie, ora 11:00 îi avem invitați pe Alina Florentina, co-CEO & Property Management Director al Prime Realty Marbella și Alexandru Mihai, Senior Partner & Sales Director al Nordis Group ce ne vor vorbi despre trendul Second Home, oportunități și investiții!

Alina Florentina a hotărât să se mute în Spania în anul 2008. După ce a lucrat în turism în Barcelona, Madrid și Valencia, din 2012 locuiește în Marbella, unde trăiește în sfârșit viața pe care și-o dorea. Cu o experiență în sectorul imobiliar de peste 5 ani de zile, a ajuns să realizeze că rețeaua amplă de contacte din zonă îi oferă oportunitatea pentru ceva mai important. În 2016 s-a înființat compania Prime Realty Marbella, în care Alina este implicată încă de la început în calitate de co-CEO și Property Management Director. Compania este reprezentată de o echipă tânără și activă, care vorbește peste 6 limbi străine și lucrează cu diferite naționalități precum: spanioli, francezi, belgieni, englezi și români.Prime Realty Marbella este o companie boutique consacrată în vânzarea și administrarea proprietăților imobiliare cu sediul în Marbella, Spania.

Alexandru Mihai este Partener al Nordis Group. Implicat de la început în companie, Alexandru a crescut împreună cu firma, încă din 2010. La început, Nordis era o agenție imobiliară nișată, iar ulterior a început să construiască imobile rezidențiale. Nivelul de calitate al clădirilor dezvoltate a crescut permanent, iar astăzi Nordis a devenit inovator al unui concept unic în România, despre care Alexandru ne va da toate detaliile.

Webinarul va fi moderat de PR Manager TNI- Cristina Bercea.

Locurile sunt limitate! Folosește următorul link și înregistrează-te ACUM,  apoi salvează evenimentul în calendarul tău. Linkul de acces gratuit la webinar îl vei primi pe email, după înregistrare!

Link de înregistrare: CLICK AICI

Profită la maxim de acest canal de informații și trimite-ne întrebările tale pentru invitații speciali: Alina Florentina și Alexandru Mihai, până cel târziu miercuri, 29 Aprilie,  pe adresa de email :  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Vom transmite întrebările tale mai departe și fie în webminar, fie într-un articol post eveniment vei primi un răspuns avizat.

Creștem împreună !
TNI este aici pentru tine !

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI