fbpx
Apartamente cu priveliști spectaculoase de la răsărit până la apus

Apartamente cu priveliști spectaculoase de la răsărit până la apus

Cel mai nou ansamblu rezidențial din cadrul proiectului imobiliar Building Ștefan Mamaia Nord este amplasat pe malul lacului Siutghiol, în imediata vecinătate a celor mai căutate plaje, cluburi și terase de pe litoralul românesc.

Avantajul de a locui între două ape, Marea Neagră și Lacul Siutghiol, poate fi tradus prin priveliști spectaculoase de la răsărit până la apus, prin libertatea de a practica sporturile nautice preferate chiar la tine acasă sau prin bucuria de a avea plaja în vecinătatea propriului tău cămin.

Imobilul va avea o arhitectură modernă, cu o structura P+11etaje și un număr total de 66 de apartamente ideale pentru escapade de week-end la malul mării sau pentru o locuință permanentă,confortabilă și sigură.

Apartamentele din cadrul noului ansamblu rezidențial Building Stefan Mamaia Nord vor fi predate‘‘la alb‘‘păstrând un standard înalt de calitate în construcții.

 

Spațiul verde și terasa amenajată pe malul lacului Siutghiol vor desăvârși aerul modern și îngrijit al întregului ansamblu.

Ansamblul rezidențial Building Ștefan Mamaia Nord participă la ediția de toamnă a Târgului Național Imobiliar TNI ce se desfășoară în perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon 0765.800.600, sau la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI